5 mars 2023
00:00

Huddinge IF P15:UTV Svart

Referat: Rönninge Salem Fotboll P08 - Huddinge IF P15:UTV...

Vi åkte lite söderut till Prästboda bollplan för att möta Rönninge Salem. Vi tar ledningen i matchminut elva då Mirac K.passar till Amadeus E. som skjuter in 1-0 i mål. Kvitteringen dröjer till 33:e minuten då ett fint högt skott från långt håll seglar in i mål. Ställningen är oavgjort 1-1 i halvtid. I inledningen av den andra halvleken slarvar vi i speluppbyggnaden från backen och bjuder på 1-2 målet. Två minuter senare återerövrar Harry P.T. bollen efter ett misstag av hemmalaget och kvitteringen är ett faktum. I den 56:e minuten åker vi åter på ett högt långskott som seglar in i mål. Vi kvitterar till 3-3 minuten senare när Harry P.T. nickskarvar bollen vidare till Mert I.C. som gör sitt första mål för dagen. Hemmalaget gör en vacker kontring två minuter senare, tar sig ned till kortlinjen, spelar snett-inåt-bakåt och tar ledningen återigen. I den 63:e minuten passar Ozan H. bollen till Amadeus E. som i sin tur gör ett precist inlägg som nickas in i mål av Harry P.T. Vi tar ledningen två minuter senare då Mert I.C. pangar in bollen i krysset. Målkalaset fortsätter när hemmalaget kvitterar i den 69:e minuten återigen efter ett pass snett-inåt-bakåt. Matchens sista mål gör hemmalaget i den 73:e minuten då vi agerar alldeles för passivt på en hörna. Vi har en chans till kvittering i slutminuten men Liam A.s skott går tätt utanför målet.

Slutställning: Rönninge Salem - Huddinge IF 6-5

Gult kort: Ozan H.